wij ontzorgen u graag

Wij zijn uw betrouwbare intermediair

Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V. is gespecialiseerd in de aan- en afvoer van mest en mestverwerking. Wij zijn uw betrouwbare partner in de mesttransport. Als intermediair bemiddelen wij de aan- en afvoer van vaste en vloeibare meststoffen op verantwoorde wijze. Wij beschikken over een grote transportcapaciteit en diverse opslagplaatsen verspreid over de Haarlemmermeer. In samenwerking met diverse partners helpen wij veehouders en akkerbouwers om mest op een zo gunstig mogelijke manier af en aan te voeren.

Onze missie is om voor de veehouder een betaalbare duurzame afzet te realiseren en samen met de akkerbouwer een zo hoog mogelijk rendement uit dierlijke mest te bewerkstelligen. Wij transporteren zo’n 300.000 ton mest per jaar. Wij blijven continue investeren in kennis, nieuwe machines en technieken om voor onze klant een betrouwbare intermediair te zijn en te blijven.

Wij denken graag met u mee om een passende oplossing te zoeken voor het transport van uw meststoffen. Ook voor het aanwenden van de meststoffen kunt u bij ons terecht. 

Doordat wij alles in eigen beheer doen, kunnen wij een efficiënte planning maken. Uiteraard zijn onze voertuigen voorzien van AGR/GPS en weeginrichting. Welke vorm het beste bij u past is een kwestie van maatwerk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meld je aan voor onze agrarische nieuwsbrief