duurzaamheid

Waarom is duurzaamheid zo belangrijk voor ons?

Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V. is een familiebedrijf in hart en nieren.  Wij bestaan inmiddels twee generaties maar willen nog vele generaties vooruit. Met deze gedachtegang maken wij beslissingen voor nu en in de toekomst. Alleen dan kan ons bedrijf nog meerdere generaties door. 

Duurzaamheid is niet meer uit ons leven weg te denken. We zijn druk bezig met afval sorteren, we kopen biologische groenten en seizoensgroenten en we nemen alleen de auto als het echt nodig is. Dat is het scenario voor thuis – duurzaam leven doen we, met andere woorden, dus best goed – maar hoe zit dat op het werk? Een duurzaam bedrijf is niet alleen zo milieuvriendelijk mogelijk, maar draagt het ook het welzijn van medewerkers hoog in het vaandel. 

Ons bin zuunig, is dat erg?

Nee zeker niet, sterker nog: Wij zijn er trots op. Wij zijn zuinig op onze spullen. Moet een machine al vervangen worden of kunnen wij de levensduur door goed onderhoud en zuinig erop zijn verlengen? Wij hebben ons een doel gesteld om de komende jaren de Co2 uitstoot met minimaal 5% te verminderen en daar doen wij alles aan om het doel te behalen. Ook dit doe je door zuinig om te gaan met energie. Daarnaast beschikken wij over een milieustraat op onze werft waardoor oude producten een nieuwe bestemming krijgen. Allemaal voorbeelden van onze efficiënte werkwijze.  Om ervoor te zorgen dat wij duurzaam zijn, oftewel zuinig. Iets om trots op te zijn.

Op zoek naar oplossingen

Denken in oplossingen. Dat is iets waar wij goed in zijn. Niet blijven hangen in het negatieve maar vooruit kijken. Innovatief is daarom ook een van onze kernwaarden die toegepast wordt als het gaat om duurzaamheid. Wij zullen als bedrijf altijd zoeken naar nieuwe technologieën en ideeën 

Meten is weten

Sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis dapibus leo. Sit amet, consectetur adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum elementum euismod accumsan. Vestibulum id laoreet ex. Mauris lobortis magna non lectus dapibus pulvinar. Proin nisi sapien, hendrerit sed lacinia in, pellentesque id risus. Pellentesque rutrum id sem ac faucibus.