NIEUWS

Wij zijn op zoek naar een kraanmachinist die zelfstandig kan werken op een 8 tons rupskraan. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bel gerust! Wie weet zitten we volgende week aan tafel (op 1,5 meter afstand). 
Wij bieden leerlingen van de beroepsopleidende leerweg (BOL) en de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) een stagemogelijkheid aan. Zoek jij soms een stage? Lees dan verder!
Wij zijn op zoek naar een projectleider! Ga je graag zelfstandig te werk en neem je graag verantwoordelijkheid? Dan zoeken wij jou!
De laatste hectare mais worden onder natte omstandigheden van het land gehaald. Om het land niet te beschadigen en de weg schoon te houden maken we gebruik van onze Gillissen. Zo krijgen we ook de laatste hectares er op een nette manier af.
In opdracht van Waternet gaan wij de uitstroom naar het Naardermeer baggeren in de Gemeente Gooise meren. Het werk start half oktober en is naar verwachting eind november gereed. 
In opdracht van Gemeente Alphen aan den Rijn gaan wij ruiterpaden aanleggen in Park Zegersloot. Dit werk start eind november en is naar verwachting eind december gereed. 
In opdracht van Gemeente Kaag en Braassem zijn wij inmiddels gestart aan de herinrichting van het openbaar gebied rond het nog te bouwen IKC (Integraal Kind Centrum) te Leimuiden. De opdracht bestaat voornamelijk uit rioolwerkzaamheden en de inrichting van het openbaar gebied.
Deze vacature is ontstaan door de blijvende groei en een interne verschuiving van een medewerker binnen ons team. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan verder!
In opdracht van onder andere Hoogheemraadschap van Rijnland en Waternet schonen wij in deze periode diverse watergangen in de omgeving met een totale lengte van meer dan 1900 kilometer.
Vorige week hebben wij in opdracht van Gemeente Nieuwkoop bermgras ingeslurfd wat hierdoor omgezet wordt tot Bokashi. Door middel van dit proces wordt het organisch materiaal met behoud van alle energie terug gegeven aan de bodem.
Nu de gecombineerde opgave is ingediend, is daarmee ook de basis voor uw gebruiksruimte of te wel uw bemestingsruimte een feit. Vervolgens kunnen wij deze ruimte voor u berekenen. Wij maken een tijdige prognose voor de invulling van (dierlijke) meststoffen in de rest van dit teeltseizoen.
Onze nieuwe kuilverdeler verwerkt snel en in een werkgang grote hoeveelheden kuilgras intensief en gelijkmatig en dankzij de beschermdoeken aan de zijkant wordt de kant netter opgebouwd waardoor je meer model in de kuil krijgt.
Zowel bij Integraal Kind Centrum (IKC) in Zevenhoven als in Ter Aar werken we aan het bouwrijp maken van de grond, zodat de ondergrond goed staat voor de volgende fase in het bouwproces.
Ook in 2020 gaan we door met sportvelden maken. Zodat als we weer uit de Corona crisis zijn, weer heerlijk kunnen sporten! Bijvoorbeeld in gemeente Ronde Venen.
Voor de komende 4 jaar (2020-2023) mogen wij de watergangen onderhouden van Langeraar en Nieuwkoop voor Hoogheemraadschap Rijnland. 
Samen met 3 andere loonwerkers hebben wij een tienjarig calamiteitencontract met het Hoogheemraadschap Rijnland (HHR) afgesloten.
Vier loonwerkers uit het Groene Hart werken samen om de agrariër nu en in de toekomst beter te bedienen.

Meld je aan voor onze agrarische nieuwsbrief