NIEUWS

In de vierde editie in 2022 van Grondig (vakblad van Cumela) staan Jan en Leny van Vliet in de categorie van Vitale Volhouders! Een loonbedrijf met meer dan 70 medewerkers ontstaat natuurlijk niet vanzelf. Daar gaat heel wat aan vooraf en dat heeft uiteraard ook voor heel wat bloed, zweet en tranen gezorgd. In het artikel kan je lezen hoe dat is gegaan.
Donderdag 28 april is bij ons het grasseizoen weer van start gegaan!
De agrarische sector zit in je bloed. Jij weet wie wij zijn en wat wij doen. Wij zoeken iemand die daar van houdt. Je werkzaamheden zijn heel divers, afhankelijk van je kennis en ervaring en natuurlijk waar jouw passie ligt.
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de Long Reach rupskraan (25 ton). Heb jij ervaring met kranen en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan gewoon contact met ons op en wie weet drinken we volgende week een bakkie koffie met elkaar!
De Sterkste Schakel is de ondernemingsprijs voor de regio Rijnland. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming.
De Sterkste Schakel Trofee is dé ondernemingsprijs voor de regio Rijnland en de regio Kennemerland. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming. Dit jaar zijn wij genomineerd voor De Sterkste Schakel Trofee, help jij ons aan een stem?
In de nacht van maandag 9 februari op dinsdag 10 februari is deze tractor, Ford 1320, gestolen vanuit de Waterspeeltuin Cronestein te Leiden. Elke informatie hierover is belangrijk! Bel 0172-602597.
In opdracht van HLT-samen voeren wij deze winter baggerwerkzaamheden uit in Voorhout, Lisse en Hillegom.
Nu het mestseizoen bijna over is, kan er nog wat mest verreden worden als de voorraad op papier of in de praktijk het toe laat. Wij kunnen dit voor u uit rekenen en uiteraard kunnen wij de werkzaamheden uitvoeren. Wist u dat wij ook mestverwerking regelen door middel van VVO's etc?
Droge voeten en schoonwater, dat is waar Hoogheemraadschap van Rijnland voor staat. Om dit te bereiken worden de watergangen jaarlijks onderhouden en zijn wij diverse watergangen in de omgeving aan het sloten met een maaikorf. 
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker om ons baggerteam te komen versterken op de baggerschuifboot en om te helpen bij het sloten van de watergangen met een maaiboot. Lees hier meer over!
Sinds de start van de bietencampagne rijden wij door het hele land om de perspulp in te slurven.
In opdracht van Antea Group Nederland wordt er een nieuw honkbalveld aangelegd op sportpark De Boekhorst te Noordwijk. 
Zaterdag 21 juli 2021 vertrokken wij met pompen richting Limburg om de getroffen gebieden daar te helpen.
Zit jij op de Aeres Hogeschool in Dronten of doe jij een andere opleiding en zoek jij een leuke stage? Misschien is dit wel wat voor jou!
In opdracht van Hoogheemraadschap van Rijnland voeren wij een kadeverbetering uit in VBK Polder - Noord (Korteraar).
In opdracht van Gemeente Kaag en Braassem maaien wij het aankomende jaar de gazons in de tien dorpen binnen deze gemeente. 

Meld je aan voor onze agrarische nieuwsbrief