NIEUWS

Wij zoeken nieuwe collega's op de kraan met een hart voor onze sector. Jij houdt van hard werken en doet je werk graag goed! Zoek jij een nieuwe uitdaging? Lees hier dan meer over.
In opdracht van Antea Group Nederland wordt er een nieuw honkbalveld aangelegd op sportpark De Boekhorst te Noordwijk. 
Zaterdag 21 juli 2021 vertrokken wij met pompen richting Limburg om de getroffen gebieden daar te helpen.
Zit jij op de Aeres Hogeschool in Dronten of doe jij een andere opleiding en zoek jij een leuke stage? Misschien is dit wel wat voor jou!
Sta jij stevig (en graag) met je schoenen in de bagger? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een calculator/werkvoorbereider/uitvoerder. Een leuke variërende functie binnen een gezellig, hecht team! Wat voor jou? Neem contact met ons op! Wie weet begin jij binnenkort aan deze nieuwe uitdaging!
In opdracht van Hoogheemraadschap van Rijnland voeren wij een kadeverbetering uit in VBK Polder - Noord (Korteraar).
In opdracht van Gemeente Kaag en Braassem maaien wij het aankomende jaar de gazons in de tien dorpen binnen deze gemeente. 
Wij zijn op zoek naar enthousiaste grondwerkers / hoveniers. Hou jij ervan om buiten te werken? Hou jij ervan om je handen uit je mouwen te steken? Lees dan snel meer!
Wij zoeken nieuwe collega's op de tractor met een hart voor onze sector. Jij weet dat hier hard gewerkt wordt en je bent zelf ook zo! Ben jij geïnteresseerd? Lees hier meer over!
Inmiddels zijn de baggerwerkzaamheden gestart in deels landelijk en deels stedelijk gebied van de gemeente Haarlemmermeer, in opdracht van het Hoogheemraadschap van Rijnland.
In de Langeraarse Plassen wordt het nieuwe recreatie eiland Papeneiland gemaakt met natuurlijke materialen. Wij hebben hier de afgelopen periode verschillende werkzaamheden uitgevoerd.
In opdracht van Hoogheemraadschap van Rijnland zijn wij vandaag (1 maart) gestart met het herstellen van voetpaden in het Amsterdamse bos. De komende drie weken zijn wij daarom te vinden in het Amsterdamse bos. 
Wij zijn op zoek naar een kraanmachinist die zelfstandig kan werken op een 8 tons rupskraan. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bel gerust! Wie weet zitten we volgende week aan tafel (op 1,5 meter afstand). 
Wij bieden leerlingen van de beroepsopleidende leerweg (BOL) en de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) een stagemogelijkheid aan. Zoek jij soms een stage? Lees dan verder!
Wij zijn op zoek naar een projectleider! Ga je graag zelfstandig te werk en neem je graag verantwoordelijkheid? Dan zoeken wij jou!
De laatste hectare mais worden onder natte omstandigheden van het land gehaald. Om het land niet te beschadigen en de weg schoon te houden maken we gebruik van onze Gillissen. Zo krijgen we ook de laatste hectares er op een nette manier af.
In opdracht van Waternet gaan wij de uitstroom naar het Naardermeer baggeren in de Gemeente Gooise meren. Het werk start half oktober en is naar verwachting eind november gereed. 

Meld je aan voor onze agrarische nieuwsbrief