NIEUWS

Gebr. Fridsma slaat handen ineen met Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V.

Gebr. Fridsma heeft bekend gemaakt dat zij per 1 mei 2024 hun klanten en machines overdragen aan Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V. Gebr. Fridsma eigenaar Marco Looij zal komende jaren betrokken blijven en als ZZP-er werkzaam zijn om zijn bestaande klanten van dienst te zijn.

Inmiddels zijn de meeste klanten van Gebr. Fridsma persoonlijk op de hoogte gebracht van deze wijziging. Gebr. Fridsma had vanaf december geen personeel meer op de loonlijst staan. Met deze samenwerking breiden wij onze positie in de markt van maai- en slootwerk uit en zijn wij in staat om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren.

 

Marco Looij: “Ik heb altijd met veel passie en plezier de werkzaamheden in mijn bedrijf uitgevoerd. Om het vak zo optimaal mogelijk uit te voeren is het belangrijk dat de werkzaamheden voldoen aan alle eisen van veiligheid en dat er kwaliteit en dat er vakmanschap wordt afgeleverd. Als klein bedrijf met weinig medewerkers, ben je best kwetsbaar om een stabiel draagvlak te creëren. Dit kan risico’s met zich meebrengen. Hierdoor was ik al enige tijd op zoek naar een stevige en bredere basis voor mijn bedrijf.

 

Tijdens de kennismaking en de eerste gesprekken met Robbert-Jan en Carolien, kreeg ik direct het vertrouwen dat onze klanten en partnerbedrijven hier in goede handen zijn en een betrouwbare en duurzame samenwerkingspartner zullen vinden. Vol vertrouwen ga ik  dan ook de samenwerking met Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V. aan.”

 

Robbert-Jan van Vliet, eigenaar van Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V. vult aan: “De klik was er meteen, we herkenden bij elkaar meteen de passie voor het vak. De manier waarop Marco en Roel de klanten op nummer 1 zet, sluit aan bij onze werkwijze. We hopen de samenwerking de komende tijd voort te zetten en de klanten van Gebr. Fridsma op een zelfde wijze te kunnen helpen op gebied van kennis en klantgerichtheid als Gebr. Fridsma in het verleden altijd gedaan heeft. Wij zijn Marco Looij en voorganger Roel Fridsma dankbaar voor het gestelde vertrouwen.”