NIEUWS

HBO Stageopdracht Accountancy/controlling

Waar kom je terecht?

Wij zijn een familiebedrijf en kennen de mensen die bij ons werken. Wij groeien langzaam door en blijven ons professionaliseren. Meer dan de helft is langer dan 10 jaar bij ons in dienst. Onze mensen hebben zich stuk voor stuk in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied waar hun interesse ligt.

 

Op kantoor kom je te werken bij een hechte club jonge en ambitieuze mensen uit de streek. Korte lijnen, efficiency, gezelligheid, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden wij van en onze klanten ook.

 

Wat is de opdracht?

Wij zijn de afgelopen jaren gegroeid. Gezien de groei van onze organisatie in de afgelopen jaren en de groeiverwachtingen voor de komende jaren hebben wij behoefte aan een beschrijving van de administratieve processen en de interne controle.

Doel van de opdracht is om op basis van de relevante theorie de huidige administratieve processen te beschrijven, inclusief interne controle maatregelen als basis voor betrouwbare informatievoorziening. Door middel van literatuuronderzoek en interviews verkrijg je de benodigde gegevens.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student in de eindfase van een hbo opleiding richting accountancy of controlling met

  • Goede sociale vaardigheden, een gezonde dosis humor, kritisch, informeel, eerlijk en direct
  • Affiniteit met het opstellen van AO/IC-beschrijvingen

Wat bieden wij?

  • De mogelijkheid om in korte tijd veel ervaring op te doen
  • Begeleiding intern maar ook extern door onze accountant. Jouw werkzaamheden zijn mede ten behoeven van de interne controle en je zal hierbij regelmatig overleggen met de accountant
  • Ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid
  • Een passende stagevergoeding
  • Aanvang en duur van de stage wordt in overleg bepaald

Samen bouwen aan jouw ontwikkeling?

Als jij enthousiast wordt, twijfel niet en neem gewoon contact met ons op! Stuur een mail met je motivatie naar mandy@loonbedrijfvanvliet.nl of neem contact op met Mandy via 0172 602597.