NIEUWS

HBO stagiaires gezocht!

Waar kom je terecht?

Wij zijn een familiebedrijf en kennen de mensen die bij ons werken. Wij groeien langzaam door en blijven ons professionaliseren. Meer dan de helft is langer dan 10 jaar bij ons in dienst. Onze mensen hebben zich stuk voor stuk in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied waar hun interesse ligt.

 

Op kantoor kom je te werken bij een hechte club jonge en ambitieuze mensen uit de streek. Korte lijnen, efficiency, gezelligheid, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden wij van en onze klanten ook.

 

Wat ga je doen?

Een veilige werkomgeving wordt steeds belangrijker. Vanaf 1 januari 2022 is veiligheidsbewustzijn verplicht bij aanbestedingen of contracten. Onze opdrachtgevers hanteren de zogenoemde veiligheidsladder om het veiligheidsbewustzijn van organisaties meetbaar, inzichtelijk en vergelijkbaar te maken. Ook de opdrachtgevers laten zich certificeren, zo ontstaat er een gezamenlijke en eenduidige aanpak voor de hele sector. Wij zijn op zoek naar iemand die mee wil werken om ons bedrijf op deze manier veiliger te maken.

 

Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die graag mee wil werken aan het winnen van aanbestedingen. Dit doe je door middel van een aanbieding te maken die onderscheidend is in prijs en inhoud. Uiteraard moet je dit nog leren, maar je kunt een kijkje nemen in onze keuken en kun je hier zelfstandig mee aan de slag. Daarnaast leer je hoe je deze kennis toepast in de werkvoorbereiding wanneer het werk is aangenomen.

 

Wat zoeken wij?

Om bij de basis te beginnen: Jij bent een zelfstandig, flexibel persoon die graag wil leren. Je ziet het als een uitdaging om de opdrachten je eigen te maken. Je bent dan ook resultaat gericht en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Kortom, je wil graag!

 

Wat krijg je?

Ons bedrijf is nog steeds groeiende, dus wij zijn hard op zoek naar mensen die hieraan mee willen werken. Bevalt het bij ons, dan zijn er dus zeker mogelijkheden om te blijven werken. Uiteraard ontvang je bij ons een stagevergoeding voor het werk dat je levert.

 

Samen bouwen aan jouw ontwikkeling?

Als jij enthousiast wordt, twijfel niet en neem gewoon contact met ons op! Stuur een mail met je motivatie naar mandy@loonbedrijfvanvliet.nl of neem contact op met Kelly via 0172 602597.