NIEUWS

Vacature: Calculator / Werkvoorbereider / Uitvoerder

Waar kom je terecht?

Wij zijn een familiebedrijf en kennen de mensen die bij ons werken. Wij groeien langzaam door en blijven ons professionaliseren. Meer dan de helft is langer dan 10 jaar bij ons in dienst. Onze mensen hebben zich stuk voor stuk in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied waar hun interesse ligt.

 

Op kantoor kom je te werken bij een hechte club jonge en ambitieuze mensen uit de streek. Korte lijnen, efficiency, gezelligheid, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden wij van en onze klanten ook.

 

Wat ga je doen?

Deze vacature is ontstaan door de blijvende groei en een interne verschuiving van een medewerker binnen ons team. Als calculator werk je mee aan het winnen van aanbestedingen en zoek je naar aanbiedingen die onderscheidend zijn in prijs en inhoud. Tevens weet je jouw kennis ook toe te passen in de werkvoorbereiding. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking, voorbereidingsplanning, inkoopvoorbereiding en budgetbewaking. Je communiceert met externe partijen zoals opdrachtgevers en leveranciers. Je doorziet planningen en ziet het als een uitdaging om een project planning technisch in goede banen te leiden. Als er knelpunten zijn, maak je dit bespreekbaar en ga je het gesprek aan om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Het kan ook zo zijn dat je een project begeleid in de uitvoering dus dat je het uitvoerdersgedeelte ook op je neemt. Dat betekent dus dat je niet alleen vanachter je bureau het project beheert, maar ook naar buiten gaat om de mensen buiten op de juiste manier te begeleiden.

Wat breng je?

Om bij de basis te beginnen: Jij bent een zelfstandig, flexibel en innovatief persoon met daadkracht die dit weet in te zetten bij het realiseren van onze projecten. Daarnaast beschik je over de volgende kenmerken:

·         Je hebt HBO werk/denkniveau

·         Je combineert je technische kennis met jouw commerciële gedrevenheid

·         Je bent zelfstandig, analytisch, accuraat, daadkrachtig en resultaatgericht

·         Ervaring in onze branche is zeer gewenst

 

Wat krijg je?

Naast dat jij in onze organisatie investeert door jouw kennis en ervaring in te zetten op onze mooie projecten, investeren wij in jou. Je krijgt bij ons de ruimte en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen indien nodig met behulp van opleidingen. Wij doen er alles aan om het beste in jezelf naar boven te halen.

 

Samen verder?

Als jij enthousiast wordt, twijfel niet en neem gewoon contact met ons op!