NIEUWS

Vacature: Kraanmachinist

Werk je graag samen met je collega’s aan mooie projecten? Voel je je prettig in een familiebedrijf waar ‘samenwerken’ nog echt samen werken betekent? Heb je geen problemen om hard te werken? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek!

 

Wat ga je doen?

Als machinist van je eigen kraan werk je samen met collega’s aan onze projecten. De projecten zijn erg afwisselen. Van baggerwerken tot kadeverbeteringen, van verhuur tot aanleg van sportvelden. Bij ons krijg je de ruimte om je te ontwikkelen waar je goed in bent.

 

Wat zoeken wij?

Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V. zoekt een kraanmachinist die zich prettig voelt in een familiebedrijf. Wij krijgen energie van het werken aan onze mooie projecten. Daar doen wij alles voor, ieder binnen zijn eigen vakgebied. Wij vullen elkaar aan en gaan met elkaar voor het beste resultaat. Daarom heb jij ook passie voor het vak. Je bent flexibel en werkt graag samen met andere vakmannen.

 

Wat bieden wij?

Wij zijn onafhankelijk en dat willen we blijven. Daarom groeien wij langzaam door en dat doen wij met elkaar. Kom je ons team versterken als kraanmachinist dan bieden wij je naast een prettige werkomgeving:

  • Een fulltime baan met een goed salaris met als doelstelling een vast contract
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Groen, Grond, Infra
  • Genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

 

Geïnteresseerd?

Je hoeft geen ingewikkelde CV te maken, jij werkt liever met je handen. Bel daarom gewoon naar ons kantoor en vraag naar Mandy: 0172-602597.