NIEUWS

Vacature: Kraanmachinist Long reach

Ben jij een ervaren kraanmachinist en toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn een op zoek naar een kraanmachinist op onze long reach voor speciale werkzaamheden zoals diepriool, baggerwerken en werken op afstand. Je bent in bezit van een B(E) rijbewijs en VCA-diploma.

Onze ruim 60 medewerkers werken in een hecht team en er wordt bij ons hard gewerkt. Wij werken in korte lijnen waardoor er snel beslissingen genomen kunnen worden. Wij zijn meer dan 50 jaar een familiebedrijf en kennen de mensen die bij ons werken. Meer dan de helft is langer dan 10 jaar bij ons in dienst.

Ook niet onbelangrijk, we bieden je een goed salaris met prettige aanvullende voorwaarden. Onze mensen zijn voor ons heel waardevol. Iedere functie is bij ons ontstaan door te kijken naar de kwaliteiten van onze mensen, dus ondanks deze functieomschrijving staan wij open voor jouw kwaliteiten. Samen werken wij aan jouw ontwikkeling zodat je kunt blijven groeien.

Krijg jij energie wanneer je dit leest en zie je jezelf al lopen bij ons? Dan zien wij natuurlijk heel graag jouw sollicitatie tegemoet. Stuur je CV met motivatie naar mandy@loonbedrijfvanvliet.nl en wie weet zitten wij dan binnenkort met elkaar rond de tafel!