NIEUWS

Vacature: Kraanmachinist

Wij zijn op zoek naar een kraanmachinist om ons hechte team te komen versterken. Als kraanmachinist kom je te werken bij een organisatie waar het familiegevoel in het DNA zit. Wij werken hard maar vinden onze medewerkers heel belangrijk!

Wij zijn gespecialiseerd in grondverzet & cultuurtechniek, agrarische dienstverlening en Mestdistributie & transport. Als kraanmachinist werk je mee op (vaak) onze eigen projecten, denk hierbij aan baggerwerken, kadeverbeteringen en herinrichting van terreinen. Wij kijken graag naar je kwaliteiten en waar je passie ligt. Het kan dus zijn dat je een zeer ervaren machinist bent en zelf-standig een (eigen) werk van het begin tot het eind kunt maken op een rupskraan. Als blijkt dat een 8 tonner jou beter past, dan hebben wij daarin ook mogelijkheden.

 

Naast een leuke werksfeer, gezellige collega’s in een organisatie waar medewerkers belangrijk zijn krijg je ook het volgende:

  • goed salaris, afhankelijk van je ervaring
  • Reiskostenvergoeding (vanaf 6 km)
  • Pensioenopbouw
  • Gericht op een vast dienstverband
  • Werken bij een echt familiebedrijf!

Lijkt jou dit wel wat? Neem dan gewoon eens contact met ons op, misschien zit jij binnenkort bij ons aan de tafel! Bel naar 0172-602597 en vraag naar Kelly.