NIEUWS

Vacature: Planner (agrarisch) transport

Per jaar verrijden wij ongeveer 210.000 m3 mest, waarvan de meeste kuubs tussen maart en september worden verreden. In september start de bietencampagne waar een aantal chauffeurs aan mee rijden. Andere chauffeurs rijden door in de mest of rijden op onze projecten en in de verhuur.

De echte planpiek voor jou is tijdens het mestseizoen. Als je agrarische affiniteit hebt, helpt dat natuurlijk wel. Je werkt nauw samen met onze agrarische adviseur. In 2023 wacht er ook nog een leuke uitdaging op je: het digitaliseren van de mestregistratie.

Heb jij dit in je?

  • Je bent accuraat: De administratie van mesttransport is enorm, daarom komt jouw accuraatheid van pas. Vanaf 1 januari 2023 wordt het papieren Vervoersbewijs Dierlijke Mest (VDM) vervangen door een digitale variant, ook hier is het van belang.
  • Je kan goed plannen en organiseren: Als planner is dit natuurlijk een must. In een dynamische omgeving waar je te maken hebt met acute veranderingen, is het essentieel om het overzicht te houden. Daarnaast kunnen sommige werkzaamheden niet wachten. Daarom is het van belang om hoofd- en bijzaken te kunnen scheiden.
  • Je bent communicatief vaardig: De medewerkers, leidinggevenden, onze klanten: ze verwachten allemaal dat jij weet wie er wanneer en waar is. Ze verwachten ook dat je rekening houdt met hun behoeften en verwachtingen. We weten dat je niet met iedereen rekening kunt houden. Goed kunnen communiceren over de keuzes die je maakt is daarom belangrijk.
  • Je bent stressbestendig: Als planner moet je effectief blijven presteren onder tijdsdruk. Het komt regelmatig voor dat de situatie veranderd. Het is de verantwoordelijkheid van de planner om hierop te anticiperen. Goed kunnen presteren in een stressvolle situatie helpt hierbij. Verder moet je als planner goed kunnen omgaan met tegenslag, teleurstelling en weerstand.
  • Je fungeert als een spin in het web: Het is als planner belangrijk om te kunnen schakelen, om de belangen van verschillende partijen tegen elkaar af te wegen.

 

Naast een leuke baan met veel vrijheid en een goede werksfeer bieden wij het volgende:

  • Goed salaris, afhankelijk van je ervaring
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Gericht op een vast dienstverband
  • Reiskostenvergoeding (vanaf 6 km)
  • Werken bij een echt familiebedrijf!

Lijkt jou dit wel wat? Neem dan gewoon eens contact met ons op, misschien zit jij binnenkort bij ons aan de tafel. Bel naar 0172-602597 en vraag naar Kelly of stuur je cv naar hr@loonbedrijfvanvliet.nl.