NIEUWS

Vacature: Projectleider

Wij zoeken versterking van ons team buiten en op kantoor voor onze projecten! Deze vacature is ontstaan door de blijvende groei van ons bedrijf.

DIT WORDT JOUW BAAN

Je beheert je eigen projecten en doet dit zorgvuldig. Je voelt je verantwoordelijk om het project succesvol af te ronden. Dit doe je door het oplossingsgericht te werk te gaan en door je collega’s op een positieve manier te coördineren en aan te sturen. Hiervoor maak je gebruik van je sociale en commerciële vaardigheden. Daarbij heb je (agrarische) kennis en of GWW kennis en ben je accuraat en begrijp je hoe je een project tot een goed einde brengt.

  • Binnen een project start je met het goed begrijpen van de uitvraag. Dit kan een (RAW) bestek zijn of de wensen van een specifieke klant.
  • Tijdens de uitvoering van het project ben je vooral bezig met de uitvoering, het plannen van het project en ervoor zorgen dat de medewerkers vooruit kunnen.
  • In de eind- of opleverfase ben je bezig met de juiste financiële afhandeling en het eventueel genereren van vervolgopdrachten.

Kortom, jij:

·        Maakt gebruik van je sociale en commerciële vaardigheden en beschikt over een brede algemene kennis

·        Beschikt over ervaring in werken in de agrarische of GWW sector

·        Voelt je eindverantwoordelijk en houdt van zelfstandig werken

·        Bent technisch, je houdt van machines

·        Beschikt over een positieve, oplossingsgerichte werkhouding

·        Je staat stevig in je schoenen en bent toe aan een volgende stap in je carrière

DIT ZIJN WIJ

Onze ruim 60 medewerkers werken in een hecht team en er wordt bij ons hard gewerkt. Wij werken in korte lijnen waardoor er snel beslissingen genomen kunnen worden. Wij zijn meer dan 50 jaar een familiebedrijf en kennen de mensen die bij ons werken. Meer dan de helft is langer dan 10 jaar bij ons in dienst.

Ook niet onbelangrijk, we bieden je een goed salaris met prettige aanvullende voorwaarden. Onze mensen zijn voor ons heel waardevol. Iedere functie is bij ons ontstaan door te kijken naar de kwaliteiten van onze mensen, dus ondanks deze functieomschrijving staan wij ook open voor jouw kwaliteiten. Samen werken wij aan jouw ontwikkeling zodat je kunt blijven groeien.

Krijg jij energie wanneer je dit leest en zie je jezelf al lopen bij ons? Dan zien wij natuurlijk heel graag jouw sollicitatie tegemoet. Stuur je CV met motivatie naar mandy@loonbedrijfvanvliet.nl en wie weet zitten wij dan binnenkort met elkaar rond de tafel (op 1,5 meter)!