NIEUWS

Vacature: Relatiebeheerder / projectmanager Bodemkracht

Sinds een aantal jaar hebben wij in samenwerking met drie collega loonwerkers ‘Bodemkracht’ opgezet. Doordat onze huidige relatiebeheerder een unieke kans heeft gekregen om zelf een agrarisch bedrijf te gaan runnen, zijn wij op zoek naar een:

Relatiebeheerder / projectmanager

Agrarische klanten

(parttime, fulltime of op ZZP basis)

 

Vier loonwerkers in Zuid Holland hebben een gezamenlijke visie ontwikkeld met betrekking tot de agrarische sector, gericht op de veeteelt en akkerbouw. Zij hebben hiervoor de samenwerking opgezet onder de naam Bodemkracht. Wij geloven dat we door  nauwer samen te werken professioneler, duurzamer en efficiënter de klant kunnen bedienen.

 

Wat ga je doen?

Je hebt de unieke kans om het gezicht van deze 4 agrarische dienstverleners bij de agrariërs in ons werkgebied te zijn. Je verbindt de klantvraag aan inhoudelijk (bodem) advies en gebruikt je eigen en de gezamenlijke kennis binnen de loonbedrijven aanwezig om de klant zo goed mogelijk te adviseren. Daarnaast zet je Bodemkracht op de kaart en ben je project manager van deze samenwerking.

Resultaat bij de klant en voor je werkgever staat bovenaan de to-do list.

Je weet wat er in de regio en sector speelt en houdt jezelf goed op de hoogte door het lezen van vakliteratuur en onderhouden van relaties met vakgenoten, klanten, belanghebbenden, leveranciers en uiteraard de agrarische dienstverleners zelf. Het is goed om wat van de teelt en de bodem te weten, maar we hebben ook een bodemkundige binnen Bodemkracht aan wie je specifieke bodem en teelt vraagstukken kan voorleggen.

Gezamenlijk stellen we haalbare doelstellingen op die je weet te realiseren.

Je bent voortdurend scherp op de business en rapporteert nauwkeurig resultaten en verbeterpunten.

Je beschikt over een flinke mate van doorzettingsvermogen en staat bekend als een innemend persoon die gaat voor het resultaat bij de klant en voor je werkgever. En je hebt een talent voor organiseren en realiseren.

 

Wat heb je in huis?

We zoeken een ervaren Adviseur met commerciële ervaring. Op je CV staat o.a.:

  • HBO denk niveau in de agrarische sector;
  • 5-10 jaar ervaring;
  • Woonachtig in de regio.

Dit ben jij?

Je bent vasthoudend en brengt ingezette acties tot resultaat. Je beschikt over aantoonbare relevante werkervaring en je wordt een begrip in de regio op het gebied Bodemkracht. Je klantrelaties hebben aan jou een betrouwbare partner en je begrijpt met welke overwinningen en teleurstellingen je klanten hebben te maken.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende functie in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staat. Onze medewerkers maken het verschil. Daarom investeren we in onze mensen.

 

Bij ons ontvang je:

  • Een goed salaris;
  • Een gedegen pensioenregeling;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Optimaal resultaat op het boerenbedrijf, mede mogelijk gemaakt door jou!

Waarom je juist nú bij ons zou moeten beginnen? Omdat je terecht komt in een sector die volop in ontwikkeling is en zich onderscheidt met innovatieve en duurzame producten en diensten.

 

Solliciteren? Stuur je CV met motivatie brief per email aan een vd deelnemende loonwerkers of aan Carolien van Vliet,  info@bodemkracht.nl/ 06-26520649.