NIEUWS

Vacature: Grondwerker

Wij zijn op zoek naar een voorman om ons hechte team te komen versterken. Door de groei van aangenomen projecten zijn wij op zoek naar een grondwerker/rioleur. Als grondwerker kom je te werken binnen een organisatie waar het familiegevoel in het DNA zit en korte lijnen belangrijk zijn.

Houd jij van afwisseling, samenwerken en ga je graag in de buitenlucht aan de slag? Als grondwerker kun je rekenen op een veelzijdig takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor verschillende handmatige graaf- en grondwerkzaamheden. Je legt rioleringen aan, plaatst kolken en putten, doet kleinschalig uitzetwerk, en bereidt terreinen voor. Van grote projecten zoals rioolreconstructies in een woonwijk tot kleinere projecten zoals het aanleggen van een tuin. Geen dag is hetzelfde!

Wij vragen:

  • Je hebt kennis van de bediening van lasers, trilplaten en klein gereedschap.
  • Je kan goed samenwerken.
  • Je beschikt over rijbewijs B en een VCA diploma of is bereid om deze te halen.

Wij bieden jou een fulltime functie binnen een hecht team met veel eigen verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid. De arbeidsvoorwaarden zijn goed. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt binnen het bedrijf.

Lijkt jou dit wel wat? Neem dan eens contact met ons op, misschien zit jij binnenkort bij ons aan de koffie! Bel naar 0172-602597 en vraag naar Kelly of mail naar hr@loonbedrijfvanvliet.nl.