NIEUWS

In de vierde editie in 2022 van Grondig (vakblad van Cumela) staan Jan en Leny van Vliet in de categorie van Vitale Volhouders! Een loonbedrijf met meer dan 70 medewerkers ontstaat natuurlijk niet vanzelf. Daar gaat heel wat aan vooraf en dat heeft uiteraard ook voor heel wat bloed, zweet en tranen gezorgd. In het artikel kan je lezen hoe dat is gegaan.
Donderdag 28 april is bij ons het grasseizoen weer van start gegaan!
De agrarische sector zit in je bloed. Jij weet wie wij zijn en wat wij doen. Wij zoeken iemand die daar van houdt. Je werkzaamheden zijn heel divers, afhankelijk van je kennis en ervaring en natuurlijk waar jouw passie ligt.
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de Long Reach rupskraan (25 ton). Heb jij ervaring met kranen en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan gewoon contact met ons op en wie weet drinken we volgende week een bakkie koffie met elkaar!
De Sterkste Schakel is de ondernemingsprijs voor de regio Rijnland. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming.
De Sterkste Schakel Trofee is dé ondernemingsprijs voor de regio Rijnland en de regio Kennemerland. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming. Dit jaar zijn wij genomineerd voor De Sterkste Schakel Trofee, help jij ons aan een stem?
In de nacht van maandag 9 februari op dinsdag 10 februari is deze tractor, Ford 1320, gestolen vanuit de Waterspeeltuin Cronestein te Leiden. Elke informatie hierover is belangrijk! Bel 0172-602597.