over ons

Wij zijn een familiebedrijf met onze voeten stevig op de grond (en in de bagger)

Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V. is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van grondverzet & cultuurtechniek, agrarische dienstverlening en mestdistributie. Wij werken vanuit de Randstad aan lokale, regionale en nationale projecten. Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en verbeteren wij continue om een betrouwbare partner te zijn en te blijven voor agrariërs, gemeenten, waterschappen, provincies en aannemers. Dit doen wij door met onze voeten stevig op de grond (en in de bagger) te staan. 

Twee generaties

Wij zijn een familiebedrijf, nuchter, korte lijnen, eerlijk en persoonlijk. Wij bestaan inmiddels twee generaties maar willen nog vele generaties vooruit. Met deze gedachtegang maken wij beslissingen voor nu en in de toekomst. Daarbij vergeten wij niet dat onze mensen de basis zijn van ons bedrijf. Meer dan 50% van onze medewerkers is langer dan 12 jaar in dienst. Wij zijn een familiebedrijf wat een grote waarde hecht aan continuïteit. Niet gedreven door kwartaalcijfers, maar met oog voor onze mensen en omgeving.

Ontstaan met bloed, zweet en tranen

Een loonbedrijf met meer dan 70 medewerkers ontstaat natuurlijk niet vanzelf. Daar gaat heel wat aan vooraf en dat heeft uiteraard ook voor heel wat bloed, zweet en tranen gezorgd. Jan van Vliet is de grondlegger van het bedrijf en kan ons veel mooie verhalen vertellen. Om een klein beeld te geven van het ontstaan van ons bedrijf, kunt u hier met gepaste trots in het (heel) kort het ontstaan van Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V. lezen.

Onze missie

Wij zijn een duurzaam, betrouwbaar en trots familiebedrijf wat middels slimme, flexibele oplossingen en gemotiveerde medewerkers streeft naar een tevreden opdrachtgever. Wij ondernemen oprecht en authentiek. Met inspirerende en innovatieve oplossingen en hard werken maken wij het verschil voor nu én in de toekomst. Sinds 1967 wordt er, zonder uitzondering, door iedereen elke dag hard gewerkt. Dit gebeurt in een informele sfeer en met een hecht team. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een bedrijf waar dagelijks meer dan 70 mensen aan het werk zijn, maar bovenal is Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V. nog steeds zichzelf. Een daadkrachtig familiebedrijf dat door middel van slimme, flexibele oplossingen en hard werken streeft naar een tevreden opdrachtgever. De woorden ‘kan niet’ komen niet bij ons voor.  

#onzemensenmakenhetverschil

Wij zijn trots. Trots op onze mensen en onze projecten. Onze mensen zijn de specialist. Zij hebben ervaring in het vak en zij zijn goed in wat zij doen. Wij proberen te kijken naar onze mensen en geloven dat je moet doen waar je passie ligt. Want alleen dan doe je het met een gevoel én met een beleving én ontwikkel je jezelf tot een echte specialist. Onze werkzaamheden voeren wij uit met innovatieve machines, maar onze MENSEN maken het verschil. Daar staat de hashtag #onzemensenmakenhetverschil voor. Wij zijn te vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn. Met mooie beelden en verhalen proberen wij te laten zien waar wij trots op zijn. Volg ons en blijf zo op de hoogte van ons bedrijf!

Wij werken aan morgen

Ondernemen met mens en techniek. Dat is waar Jan van Vliet al heel lang geleden mee is begonnen. Wij bestaan inmiddels twee generaties, maar willen nog vele generaties vooruit. Wij werken graag hard, maar wel met onze mensen in goede gezondheid. Daarom blijven wij werken aan morgen. Dit doen wij op verschillende manieren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als familie bedrijf vinden wij dat wij een speciale verantwoordelijkheid hebben tegenover onze volgende generaties. Daarom nemen wij duurzaamheid serieus en geloven wij dat verspilling simpelweg niet de bedoeling is.

Wij staan middenin de lokale samenleving. De basis van ons bedrijf zijn onze mensen. Wij kennen onze mensen en hun gezinnen, er zijn zelfs meerdere generaties bij ons werkzaam. 

Certificering: de manier om kwaliteit te borgen

De kwaliteit van ons werk is het bestaansrecht van ons bedrijf. Daarom wordt het arbeidsproces door middel van certificaten concreet bewaakt en gewaarborgd. Een kritische blik van de certificatie instelling zorgt voor nieuwe inzichten waarmee het managementsysteem en daarmee de prestaties kunnen worden verbeterd. Het vormt ook een sterke stimulans voor de betrokken medewerkers. Download hier onze certificaten.