over ons

Wij zijn een familiebedrijf met onze voeten stevig op de grond (en in de bagger)

Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V. is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van:

  • Grondverzet & cultuurtechniek
  • Agrarische dienstverlening
  • Mestdistributie & transport

Al meer dan 55 jaar ontwikkelen en verbeteren wij continue om een betrouwbare partner te zijn en te blijven voor agrariërs, gemeenten, waterschappen, provincies en aannemers. Dit doen wij door met onze voeten stevig op de grond (of in de bagger) te staan. 

Wij zijn een familiebedrijf, nuchter, korte lijnen, eerlijk en persoonlijk. Wij bestaan inmiddels twee generaties, maar willen nog vele generaties vooruit. Daarbij vergeten wij niet dat onze mensen de basis zijn van ons bedrijf. 

Twee generaties

Wij zijn een familiebedrijf, nuchter, eerlijk en persoonlijk. Wij bestaan inmiddels twee generaties maar willen nog vele generaties vooruit. Met deze gedachtegang maken wij beslissingen voor nu en in de toekomst. Daarbij vergeten wij niet dat onze mensen de basis zijn van ons bedrijf. Meer dan 50% van onze medewerkers is langer dan 10 jaar in dienst. Wij zijn een familiebedrijf die een grote waarde hecht aan continuïteit. Niet gedreven door kwartaalcijfers, maar met oog voor onze mensen en omgeving.

Ontstaan met bloed, zweet en tranen

Een loonbedrijf met meer dan 70 medewerkers ontstaat natuurlijk niet vanzelf. Daar gaat heel wat aan vooraf en dat heeft uiteraard ook voor heel wat bloed, zweet en tranen gekost. Jan van Vliet is de grondlegger van het bedrijf en kan ons veel mooie verhalen vertellen. Om een klein beeld te geven van het ontstaan van ons bedrijf, kunt u hier met gepaste trots in het (heel) kort het ontstaan van Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V. lezen.

Onze missie

Wij zijn een duurzaam, betrouwbaar en trots familiebedrijf. Middels innovatieve en flexibele oplossingen en gemotiveerde medewerkers streven wij naar een tevreden opdrachtgever.

Onze mensen maken het verschil

Wij zijn trots. Trots op onze vakmensen en onze projecten. Wij proberen te kijken naar onze mensen en geloven dat je moet doen waar je passie ligt. Want alleen dan doe je het met een gevoel én ontwikkel je jezelf tot een echte specialist. Onze werkzaamheden voeren wij uit met innovatieve machines, maar onze mensen maken het verschil.

Daar staat de hashtag #onzemensenmakenhetverschil voor. Wij zijn te vinden op Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok. Met mooie beelden en verhalen proberen wij te laten zien waar wij trots op zijn. Volg ons en blijf zo op de hoogte van ons bedrijf.

Wij werken aan morgen

Ondernemen met mens en techniek. Dat is waar Jan van Vliet al heel lang geleden mee is begonnen. Wij bestaan inmiddels twee generaties, maar willen nog vele generaties vooruit. Wij werken graag hard, maar wel met onze mensen in goede gezondheid. Daarom blijven wij werken aan morgen. Dit doen wij op verschillende manieren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V. is een familiebedrijf in hart en nieren. Wij bestaan inmiddels twee generaties maar willen nog vele generaties vooruit. Met deze gedachtegang maken wij beslissingen voor nu en in de toekomst. Zuinig zijn zit al jaren sterk verweven in ons DNA. Bewustwording van de huidige klimaatproblematiek, stimuleert ons om alleen maar meer duurzame beslissingen te maken.

Als we aan duurzaamheid denken, denken wij aan een totaal beleid. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar de totale levensduur van spullen, circulair denken, duurzame inrichting van landschap, maar ook naar duurzame inzetbaarheid van mensen. 

Certificering: de manier om kwaliteit te borgen

De kwaliteit van ons werk is het bestaansrecht van ons bedrijf. Daarom wordt het arbeidsproces door middel van certificaten concreet bewaakt en gewaarborgd. Een kritische blik van de certificatie instelling zorgt voor nieuwe inzichten waarmee het managementsysteem en daarmee de prestaties kunnen worden verbeterd. Het vormt ook een sterke stimulans voor de betrokken medewerkers. Download hier onze certificaten.