Werken bij

Op zoek naar jou!

Met ruim 70 mensen werken wij in een hecht team aan èchte oplossingen. Onze mensen werken hard en hebben passie voor hun werk. Wij zijn een familiebedrijf; nuchter, korte lijnen, eerlijk en persoonlijk. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s (jong en oud) en scholieren in opleiding! Of je nu graag sleutelt aan een kipper in onze werkplaats of de transportplanning van onze vrachtwagens, bij ons kun je jouw passie op de juiste plek inzetten. Heb je interesse om te komen werken bij Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V.? Check dan onze vacatures!

De basis van je vak begint bij een goede opleiding

Om jonge mensen de kans te geven het vak in de praktijk te leren, zijn wij een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen. Wij zijn ervan overtuigd dat jonge mensen zorgen voor een open dynamische sfeer in het bedrijf, dit houdt onszelf ook jong, actueel en scherp. Daarnaast zien wij het als een maatschappelijke verantwoordelijkheid, wij geven jongeren graag een kans!

Stagemogelijkheden

Wij bieden leerlingen van de beroepsopleidende leerweg (BOL) en de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) een stagemogelijkheid aan. Ook andere vormen van stage zijn mogelijk op ons bedrijf. Door de grote diversiteit in werkzaamheden, die ieder hun eigen vakbekwaamheid vereisen, kunnen wij de leerlingen veel verschillende dingen leren en kunnen zij ontdekken waar hun passie ligt. Zoek jij een stage adres op MBO of HBO niveau? Stuur ons dan een motivatie waarom je graag onze jas wilt dragen en wie weet loop je binnenkort bij ons stage!